Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Shin Shiva Ayurvedic Resort

Senteret ligger luftig til på en høyde omgitt av kokospalmer og med vidt utsyn over Det Arabiske hav. Stedet har til sammen 25 rom, alle med havutsikt.

Ytterst på tuppen er det et fint område der du kan nyte litt sol eller ligge i hengekøye og se ørner som svever over deg mellom palmetoppene. Utenfor porten finner du et frodig landbruksområde med fine turmuligheter. 

Etter en halvtimes spasertur kommer du til stranda der du kan slappe av under solparasollen eller du kan vandre litt lengre bort til fiskelandsbyen og se fiskerne dra inn nattas fangst tidlig om morgenen.

Du finner både skreddere og små butikker i nærheten.
Shin Shiva ligger ca 24 km sør for Trivandrum internasjonale flyplass og 12 km fra Kovalam.

Faciliteter:

Ayurvedisk restaurant, behandlingsrom, yoga og meditasjon, 24 timer rom service, internett, telefon, faks, vaskeservice, minishopping, valutaveksling, turinformasjon, taxiservice og kredittkorttjeneste. Havutsikt. Hage med urter. Gratis skyss til/fra stranda. 2 rom for rullestolbrukere.


 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn