Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Golden Mango travel har spesialisert seg på helsereiser til Kerala i India. Målet er å tilby kunden ayurvedisk behandling i kombinasjon med eksotiske opplevelser i en spennende kultur, samt en bedre hverdag på sikt.

Golden Mango travel tilrettelegger reise og opphold for grupper, og enkeltpersoner som ønsker å reise på egenhånd. Vi gjør vårt beste for at du skal få et helsebringende og hyggelig opphold, enten du ønsker ta behandling for en sykdom eller for å bedre generell helse og velvære. Ved valg av samarbeidspartnere har vi vektlagt kvalitet på behandlingen, god hygiene, positiv atmosfære, hyggelig personale og god service, trivelige omgivelser og trygge rammer. På gruppeturene er det med reiseleder fra Oslo.

Golden Mango travel er et enkeltpersonsforetak registrert i Enhetsregisteret i Brønnøysund.

Irene Bjorheim eier og driver turoperatørselskapet. Hun har vært i India flere ganger, samt tatt behandling for revmatisme på ayurvedisk sykehus og forskjellige private ayurvediske behandlingssentre i Kerala, - med svært godt resultat.

Golden Mango travel ble etablert i 2005 og er medlem av Reisegarantifondet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn