Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Beach & Lake Ayurvedic Resort

Ligger på en (halv)øy i Pachallor, mellom Det Arabiske hav og elven Karama. På den ene siden er backwaters, kantet med en skog av kokosnøttpalmer, - et naturlig habitat for 31 sjeldne fuglearter. På den andre siden strekker stranden seg 4 km nord til Kovalam.

Den nærliggende palmelunden byr på et fint turområde. På stranda kan du se fiskerne dra inn fiskenettene hver dag. Autentisk hindulandsby og hindu tempel (Parasurama Temple) like i nærheten.

Beach and Lake har rolige omgivelser med en fantastisk utsikt hvor en kan nyte soloppgang og solnedgang fra terrassen på rommet eller fra restauranten. Noen av rommene ligger på fastlandet, og noen på halvøya.

Bor du her, blir du padlet fram og tilbake (ca 2 minutter) til restauranten og behandlingsavdelingen.Beach and Lake ligger ca 8 km sør for Trivandrum internasjonale flyplass og 5 km fra Kovalam.

Faciliteter:

Ayurvedisk klinikk og behandling, ayurvedisk/multi- cuisine restaurant, yoga/meditasjon, astrologi, backwater cruise, restaurant, valutaveksling, kredittkorttjeneste, turinformasjon, taxiservice, safe, 24 timer rom service, vaskeservice, barnevakt, kjøleskap, TV, internett, faks, badebasseng, innendørsleker og kano. Alle rom har internett-tilkobling, hav/fjordutsikt og AC. Gratis yoga for dem som har behandlingspakke.


 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn